Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250g425kcal50g0g25g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Tomaattisose tomaattipyree 19g14kcal0.8g2.4g0g0.2g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.1g3.5kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1318g1411kcal109.6g47.6g83.4g14g
Valittu annoskoko659g706kcal54.8g23.8g41.7g7g
Annoskoko puolitettuna329g353kcal27.4g11.9g20.9g3.5g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883