Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl2240g2688kcal425.6g20.2g96.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g1640g754kcal9.8g180.4g0g0g
Hunaja 100g330kcal0.5g80.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g200g80kcal2g18g0g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g9915kcal910.4g742.6g354.8g31g
Valittu annoskoko6580g4958kcal455.2g371.3g177.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna3290g2479kcal227.6g185.7g88.7g7.8g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902