Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3271g3676kcal691.2g0g98.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2804g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 94g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Sipuli 374g113kcal4.7g17.9g0.7g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g7782kcal1406.6g66.2g199g16.8g
Valittu annoskoko6580g3891kcal703.3g33.1g99.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna3290g1946kcal351.7g16.6g49.8g4.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564