Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2800g5469kcal523.3g0g378g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g1167g408kcal28g54.8g5.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1167g992kcal11.7g40.8g81.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%933g747kcal29.9g56g46.7g0g
Sipuli 513g155kcal6.4g24.6g1g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g15542kcal1198.6g352.4g1026.4g17.4g
Valittu annoskoko6580g7771kcal599.3g176.2g513.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna3290g3886kcal299.7g88.1g256.6g4.4g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329