Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 98g866kcal0g0g97.9g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)35g25kcal0.2g3.3g1.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)35g91kcal0.7g3.2g8.4g0g
Pirkka luomu tomaattimurska3496g1049kcal48.9g227.3g17.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2098g2791kcal177.1g369.2g42g104.9g
Hunaja 140g462kcal0.7g113g0g0g
Viinietikka 210g43kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g10981kcal474g1490.2g336.4g226g
Valittu annoskoko6580g5491kcal237g745.1g168.2g113g
Annoskoko puolitettuna3290g2745kcal118.5g372.6g84.1g56.5g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570