Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2877g4891kcal345.2g0g287.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)79g222kcal7.4g14.2g15g0.4g
Vesi1438g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1798g1079kcal18g80.9g71.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 216g740kcal22g151g2.6g7.6g
Rypsiöljy 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g17043kcal785.2g492.2g1114g16g
Valittu annoskoko6588g8521kcal392.6g246.1g557g8g
Annoskoko puolitettuna3294g4261kcal196.3g123.1g278.5g4g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475