Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto112g382kcal22.5g0g32.6g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Parsakaali brokkoli 375g131kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)15g41kcal1.8g1.9g2.8g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g75g238kcal1.7g2.2g24.7g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1319g1646kcal89.6g32.4g122.6g21.8g
Valittu annoskoko659g823kcal44.8g16.2g61.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna330g412kcal22.4g8.1g30.7g5.5g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036