Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g80g80kcal7.1g5.6g2.9g0.6g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g225g383kcal45g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 354g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1318g925kcal104.2g11.2g50.8g1.2g
Valittu annoskoko659g462kcal52.1g5.6g25.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna330g231kcal26.1g2.8g12.7g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505