Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g502g477kcal100.4g0g8.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g58g152kcal1.8g2.6g15.8g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]99g335kcal11.9g0g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1928kcal228.2g5.2g122g0.2g
Valittu annoskoko660g964kcal114.1g2.6g61g0.1g
Annoskoko puolitettuna330g482kcal57.1g1.3g30.5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270