Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 88g265kcal15.7g42.4g0.9g9.4g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 88g112kcal18.9g0g3.9g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g26g63kcal3.9g0.7g4.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g943kcal79.2g97.6g19.8g23.6g
Valittu annoskoko660g472kcal39.6g48.8g9.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna330g236kcal19.8g24.4g5g5.9g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346