Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g1868g4670kcal326.9g0g373.6g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1334g1908kcal266.9g0g93.4g0g
Kaali, valkokaali3203g676kcal38.4g108.9g6.4g67.3g
Mustapippuri 53g149kcal5.8g20.4g1.8g14.1g
Persilja 133g37kcal1.8g1.5g0.3g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g14880kcal1279.6g261.6g951g184.2g
Valittu annoskoko6592g7440kcal639.8g130.8g475.5g92.1g
Annoskoko puolitettuna3296g3720kcal319.9g65.4g237.8g46.1g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654