Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2139g3550kcal406.3g0g213.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g374g277kcal16.8g48.3g0.7g0g
Vesi1337g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 642g193kcal6g32.7g1.3g12.8g
Paprika punainen 642g188kcal6g28.9g2.6g12.2g
Sipuli (kuorittu)588g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Valkosipuli 267g290kcal21.1g43.6g1.6g5.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl54g134kcal6.4g0.8g11.8g0.1g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.3g
Herkkusieni säilyke 535g91kcal11.2g1.1g1.6g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g9851kcal966.2g379.4g470.4g115.6g
Valittu annoskoko6592g4925kcal483.1g189.7g235.2g57.8g
Annoskoko puolitettuna3296g2463kcal241.6g94.9g117.6g28.9g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437