Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2289g2572kcal483.6g0g68.7g0g
Lanttu 1373g396kcal13.7g63.2g4.1g24.7g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Valkosipuli 92g99kcal7.2g14.9g0.5g1.9g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 641g1450kcal102.5g3.2g115.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1831g2930kcal49.4g49.4g274.7g0g
Sinappi 46g60kcal2g6.5g2.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g15209kcal1324.8g305.2g933.4g65.6g
Valittu annoskoko6592g7604kcal662.4g152.6g466.7g32.8g
Annoskoko puolitettuna3296g3802kcal331.2g76.3g233.4g16.4g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085