Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 60g77kcal12.4g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g215kcal25g1.2g12g0.6g
Valittu annoskoko66g108kcal12.5g0.6g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g54kcal6.3g0.3g3g0.2g
Arvot/100g100g163kcal19g0.9g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200