CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 11g38kcal1.2g6.9g0.3g1.1g
Kauralese 1.1g4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Arla Apetina Feta 3%8.3g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Paprika vihreä 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 8.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Pinaatti 2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 6.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 6.2g14kcal1.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g187kcal8.8g18.2g7.4g3.6g
Valittu annoskoko66g94kcal4.4g9.1g3.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna33g47kcal2.2g4.6g1.9g0.9g
Arvot/100g100g142kcal6.7g13.9g5.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327