Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g11g21kcal2.1g0g1.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g24g13kcal0.7g1.5g0.5g0g
Purjosipuli 15g3.3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g99kcal6.4g4.2g6.2g0.6g
Valittu annoskoko66g49kcal3.2g2.1g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g25kcal1.6g1.1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333