Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.5g0g2.9g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 15g19kcal0.4g0.5g1.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Korppujauho 3.6g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Tomaatti, tuore7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g186kcal14.4g7.4g10.8g0.8g
Valittu annoskoko66g93kcal7.2g3.7g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g47kcal3.6g1.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425