Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g4.6g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka3.8g12kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka7.9g27kcal1g5.2g0.2g0.3g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2g18kcal0g0g2g0g
Heinz ketsuppi3.9g4kcal0g0.9g0g0g
Chilikastike (Hp)0.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti14g20kcal2.6g0.1g0.7g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka5.9g3.4kcal0g0.8g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%8.7g25kcal2.7g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g279kcal16.4g26g11.2g2.2g
Valittu annoskoko66g140kcal8.2g13g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g70kcal4.1g6.5g2.8g0.6g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.6g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890