Tomaattinen lihapullakastike

Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli kevyesti öljyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta maun mukaan (esim.

timjamia, basilikaa, pippuria jne.)

Anna hautua hiljaisella tulella n. 30 min. Lisää lopuksi lihapyörykät ja jatka hauduttamista n. 10 - 15 min.

Tarjoile riisin, perunan, pastan tai vihannesten kumppanina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)35g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kivikylän Palvarin lihapyörykkä (Kivikylä), annos 10g25g67kcal3.3g3g4.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g178kcal7.8g10.8g11.8g1g
Valittu annoskoko66g89kcal3.9g5.4g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g44kcal2g2.7g3g0.3g
Arvot/100g100g134kcal5.9g8.2g8.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324344