Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 33g37kcal6.9g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g78kcal14g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko66g39kcal7g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal3.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g59kcal10.6g0.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564