Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 28g55kcal5.3g0g3.8g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g12g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%9g7.5kcal0.3g0.6g0.5g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g156kcal12.2g3.6g10.4g0.2g
Valittu annoskoko66g78kcal6.1g1.8g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g39kcal3.1g0.9g2.6g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.2g2.7g7.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329