Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 31g19kcal3.1g0.9g0.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g28kcal1g5.8g0.2g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g201kcal13.4g25.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko66g100kcal6.7g12.7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g50kcal3.4g6.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal10.2g19.2g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104