Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.7g11kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g53kcal2g4g2.8g1.6g
Valittu annoskoko66g27kcal1g2g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g13kcal0.5g1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g40kcal1.5g3g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255