Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow19g3.7kcal0.2g0.7g0.1g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g91kcal8g4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko66g45kcal4g2g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g23kcal2g1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g69kcal6g3g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541