Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.6g2kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.9g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g289kcal7.6g47.8g6.4g2.8g
Valittu annoskoko66g144kcal3.8g23.9g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna33g72kcal1.9g12g1.6g0.7g
Arvot/100g100g218kcal5.7g36.1g4.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760