Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen39g110kcal4.2g18.9g2.7g1.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g13g53kcal0.7g0.6g5.3g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g14g54kcal2.1g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g434kcal14g39.8g25.8g2.4g
Valittu annoskoko66g217kcal7g19.9g12.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g109kcal3.5g10g6.5g0.6g
Arvot/100g100g328kcal10.6g30g19.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890