KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g11g12kcal2g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.7g12kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g89kcal7.2g6g3.4g1.8g
Valittu annoskoko66g45kcal3.6g3g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g22kcal1.8g1.5g0.9g0.5g
Arvot/100g100g67kcal5.4g4.5g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146