Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g171kcal0.2g0.2g18.7g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g3.1g12kcal0.1g3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.7g12kcal0.9g0.4g0.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g493kcal11g8.6g46g1.8g
Valittu annoskoko66g247kcal5.5g4.3g23g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g123kcal2.8g2.2g11.5g0.5g
Arvot/100g100g372kcal8.3g6.5g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546