Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.2g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g6.2g12kcal1.5g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g57kcal4.2g5g2g0.6g
Valittu annoskoko66g29kcal2.1g2.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g14kcal1.1g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545