Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g13g38kcal1.8g0.1g3.3g0.1g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g16g4.3kcal0.2g0.5g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g84kcal4g1.2g6.6g0.2g
Valittu annoskoko66g42kcal2g0.6g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal1g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3g0.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421