Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 32g12kcal0.3g2.2g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 8.2g3.6kcal0g0.5g0g0.3g
Vadelma 6.6g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa7.1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.6g5.3kcal0g1.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 11g3.8kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g63kcal1.4g11.2g0.4g2.2g
Valittu annoskoko66g31kcal0.7g5.6g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal0.4g2.8g0.1g0.6g
Arvot/100g100g47kcal1.1g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384