Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g28g39kcal5.4g0g2g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)8.8g3.1kcal0.2g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g135kcal14g6.4g5.6g1g
Valittu annoskoko66g68kcal7g3.2g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal3.5g1.6g1.4g0.3g
Arvot/100g100g102kcal10.6g4.8g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628