Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 8g11kcal1.5g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g50kcal4.6g3.4g1.6g1g
Valittu annoskoko66g25kcal2.3g1.7g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g13kcal1.2g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.6g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442