Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Pekoni, paistettu 9g48kcal1.5g0g4.7g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g254kcal22.6g0.8g17.2g0g
Valittu annoskoko67g127kcal11.3g0.4g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna33g64kcal5.7g0.2g4.3g0g
Arvot/100g100g191kcal17g0.6g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313