Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g1.4g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Oltermanni 17%4.7g13kcal1.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g136kcal11.6g3.6g8g1.4g
Valittu annoskoko66g68kcal5.8g1.8g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal2.9g0.9g2g0.4g
Arvot/100g100g102kcal8.7g2.7g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235