Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g21g41kcal4.1g0g2.7g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g10g7kcal0.2g1.5g0g0g
Suolapähkinä 0.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow34g13kcal0.7g2.3g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g146kcal10.4g7.8g8g2g
Valittu annoskoko67g73kcal5.2g3.9g4g1g
Annoskoko puolitettuna33g36kcal2.6g2g2g0.5g
Arvot/100g100g110kcal7.8g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722