Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g3.9g10kcal0.3g2g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.7g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g180kcal17.6g4.8g9.8g1.2g
Valittu annoskoko66g90kcal8.8g2.4g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g45kcal4.4g1.2g2.5g0.3g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.6g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383