Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g3.8g12kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)3.8g13kcal0.4g2.6g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g3.8g13kcal0.4g2.7g0.2g0.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g3.8g13kcal0.3g2.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g126kcal3g21g3.8g1.4g
Valittu annoskoko67g63kcal1.5g10.5g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g31kcal0.8g5.3g1g0.4g
Arvot/100g100g94kcal2.2g15.7g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874