Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g12g62kcal0.6g6g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %8.7g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g16kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1g5.1kcal0g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g459kcal8.6g48.8g24.6g0.4g
Valittu annoskoko66g229kcal4.3g24.4g12.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g115kcal2.2g12.2g6.2g0.1g
Arvot/100g100g345kcal6.5g36.7g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151840