Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)16g61kcal4.5g0.1g4.7g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)9g29kcal2.1g0.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g416kcal17g2.4g38g0g
Valittu annoskoko67g208kcal8.5g1.2g19g0g
Annoskoko puolitettuna33g104kcal4.3g0.6g9.5g0g
Arvot/100g100g313kcal12.8g1.8g28.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741