Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g164kcal11.8g4.8g10.4g1.4g
Valittu annoskoko67g82kcal5.9g2.4g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal3g1.2g2.6g0.4g
Arvot/100g100g123kcal8.8g3.6g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853