Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)38g120kcal3.8g23.6g0.9g5.3g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Ohrajauho 1.7g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Siirappi, tumma3.8g12kcal0g2.8g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g465kcal12g83.4g7.8g12.2g
Valittu annoskoko67g232kcal6g41.7g3.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna33g116kcal3g20.9g2g3.1g
Arvot/100g100g348kcal9g62.5g5.8g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154