Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)12g30kcal3g0.2g2g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g9g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)9g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g6.2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g240kcal12.6g25.4g9.8g1.2g
Valittu annoskoko67g120kcal6.3g12.7g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g60kcal3.2g6.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g180kcal9.4g19g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776