Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g2.6g8.4kcal1.3g0.8g0g0.1g
Tonnikala vedessä 7.8g8.2kcal1.8g0g0.1g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g9g33kcal1.3g6.1g0.3g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.6g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g149kcal12.2g15.6g4.2g1.4g
Valittu annoskoko67g75kcal6.1g7.8g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g37kcal3.1g3.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870