Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)14g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g23kcal0.6g4g0g1.2g
Valittu annoskoko67g12kcal0.3g2g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g6kcal0.2g1g0g0.3g
Arvot/100g100g18kcal0.4g3g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823