Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g22g13kcal0.8g1.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 7.5g24kcal0.8g4.5g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Tonnikala vedessä 16g17kcal3.7g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.5g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g181kcal17.6g12.8g6.2g0.8g
Valittu annoskoko67g91kcal8.8g6.4g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g45kcal4.4g3.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g136kcal13.2g9.6g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933