Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 10g7.7kcal0.1g1.6g0g0.3g
Mungpapu, Risenta15g42kcal3.5g5.8g0.1g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g105kcal7.6g15.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko67g52kcal3.8g7.8g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal1.9g3.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344