CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 114g375kcal12.1g69.4g2.5g11.3g
Kauralese 11g40kcal2g5.1g0.9g2g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 22g199kcal0g0g22.4g0g
Arla Apetina Feta 3%83g91kcal15g1.7g2.5g0g
Paprika vihreä 42g8.8kcal0.4g1g0.1g0.8g
Paprika keltainen 62g19kcal0.6g3.2g0.1g1.2g
Tomaattimurska 83g24kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Pinaatti 21g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen10g4.2kcal0.2g0.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti 62g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 62g143kcal14g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1875kcal92.4g182g76.8g36.8g
Valittu annoskoko660g938kcal46.2g91g38.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna330g469kcal23.1g45.5g19.2g9.2g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327