Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g425kcal2.5g3.7g43.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste125g31kcal1.1g6g0.4g3.6g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2270kcal110.4g32.6g187.4g11.6g
Valittu annoskoko660g1135kcal55.2g16.3g93.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna330g568kcal27.6g8.2g46.9g2.9g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530