Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)150g216kcal40.5g3.3g4.5g0g
Atria kevyt jauheliha125g213kcal23.7g0g12.5g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g188g47kcal1.7g8.8g0.4g0g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Paprika vihreä 94g20kcal0.9g2.3g0.3g1.8g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.9g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1070kcal138.2g34.8g38.6g6.6g
Valittu annoskoko660g535kcal69.1g17.4g19.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna330g268kcal34.6g8.7g9.7g1.7g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.6g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029